De kledinglijn van MTBSchoorl.nl is klaar om te passen

Fietskleding MTBSchoorl.nl

Wil je ook rijden in zo’n kekke outfit van MTBSchoorl.nl dan is dit je kans! De prijzen zijn bekend, de paskleding ligt in de winkel. We zitten er klaar voor…

We hebben gekozen voor de competition-serie van Milremo (van Shimano) want we willen de beste kledinglijn, de beste zeem en de meest kleurvaste materialen, (kortom we kiezen voor High-end fietskleding). De ontwikkeling van het shirt is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Tamara van Sportkledingdesign.nl, dank daarvoor!
De kleuren zijn nog onder voorbehoud (we zoeken nog de juiste vuige army groen) Milremo is er druk mee bezig…

Je kan tot woensdag 20 januari bij Fietsenwinkel Schoorl langskomen om een set kleding te passen. Misschien kan je het combineren met een lekker ritje op ons thuisrondje in de Schoorlse duinen?

Wat bieden we aan?

Broek (kort met bretels en top zeem): € 72,50
Shirt (met korte mouw): € 60,00
ACTIEPRIJS voor setje broek en shirt: € 125,00

We hebben ook nog een EENMALIGE AANBIEDING voor een set bestaande uit 1x korte broek, 1x shirt korte mouw en 1x lange mouw en 1x windvest voor € 250,00

Losse verkoop kleding:
Broek (kort met bretels en top zeem): € 72,50
Shirt (met korte mouw): € 60,00
Shirt (lange mouw): € 80,00
Windvest (windstopper met zakken, no-mesh, mouwloos): € 80,00
Windbreker (regenjack, lange mouw): € 110,00
Armstukken (bedrukt): € 27,50
Beenstukken (bedrukt): € 35,00
Sokken: € 12,50

Je kan dus nog de hele week terecht, ook in het weekend (zaterdag en zondag geopend!). Afrekenen doe je snel en handig via de pin in de winkel. Zonder betaling geen bestellingen, we verwachten de kleding medio maart in de winkel.
Bij voldoende animo willen we graag op dinsdagavond 19 januari een pasavond organiseren, laat het ons even weten indien je hier gebruik van wilt maken.