MOUNTAINBIKE CLINICS IN SCHOORL

Een mountainbike clinic bij MTBSchoorl is een sportief avontuur. Zowel geschikt voor groep als individu. Onder professionele begeleiding vertrek je vanuit hét (MTB)centrum van Schoorl. Je krijgt verschillende technieken aangeboden en wordt ingedeeld op niveau. Daarna volgt een uitdagende rit over het MTB parcours van Schoorl. Een clinic duurt gemiddeld zo’n twee uur.

Voor wie is een clinic bij MTBSchoorl geschikt?

Kun je trappen, remmen en schakelen, dan kun je meedoen met een mountainbike clinic bij MTBSchoorl. Wij begeleiden beginners tot gevorderden. Door het aanbieden van basistechnieken. Of techniek verbetering op maat.

Als groepsactiviteit is een mountainbike clinic bij MTBSchoorl geschikt als teamuitje voor bedrijven, sportclubs, familie, vrienden en vrijgezellenfeest.

Wat ga ik leren in een MTB clinic van MTBSchoorl?

In een clinic bij MTBSchoorl leer je hoe je veilig en vaardig op jouw niveau op het parcours kunt rijden. Je leert technieken verbeteren voor klimmen en dalen. En vaardiger anticiperen door bijvoorbeeld betere stuurtechnieken toe te passen. Afhankelijk van niveau wordt de les uitgebreid.

Wat kost een MTB clinic bij MTBSchoorl?

Een mountainbike clinic (of beter gezegd een privéles) bij MTBSchoorl kost € 185,- bij 1 t/m 4 deelnemers. Bij een groep vanaf 5 personen betaal je € 42,50 per persoon. Dit is exclusief te huur van een mountainbike. Een mountainbike kan je voor de les/clinic huren voor € 20,- (ipv €28,- voor losse verhuur).

Wie is James en waarom is hij dé MTB-clinic begeleider?

James Hobbs heeft ruim 25 jaar ervaring als buitensport ondernemer. In de winter was hij werkzaam als skileraar. In de zomers voor diverse multinationals als trainingsadviseur.

In 2014 besloot hij zich volledig op de mountainbikesport te richten. James volgde het CIOS in Arnhem. Hij studeerde af aan de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Als LO docent is James parttime werkzaam in het voortgezet onderwijs. Als ex-lid van de alarmploeg / lokale reddingsdienst is hij tevens volledig gecertificeerd EHBO’er. Dat maakt James een ijzersterke gids én instructeur.

James heeft zeer ruime mountainbike ervaring in binnen- en buitenland. Hij reed wedstrijden als de BIKE TransAlp en de Grand Raid Marathon. Hij is goed op de hoogte van de marathon (XC) toertochten in Nederland.

Waarom zou ik kiezen voor een MTB clinic van MTBSchoorl?

Schoorl staat bekend om zijn omliggende hoogste duinen, vergezichten, strand- en zee. MTBSchoorl werkt uitsluitend met lokale gidsen. Bij MTBSchoorl ben je verzekerd van een uniek mountainbike avontuur. Uitdagend en afwisselend. Je komt op de mooiste plekken, veilig en professioneel.

We vertrekken vanuit hartje van Duindorp Schoorl. Direct aan het parcours. Uitstekende (ook verhuur)faciliteiten. Voldoende Parkeergelegenheid.

Contact James over de mountainbike clinics in de Schoorl

    Liever telefonisch contact? Bel James op 06 5384 2641.