MTB CLINIC OF BEGELEIDING IN SCHOORL

Huur een professionele gids (met MTB)

Altijd al beter willen leren mountainbiken, of wil je gewoon met gezin of vrienden een leuke clinic boeken? Dat kan!
Want met of zonder je eigen mountainbike is het mogelijk een gids in te huren een gezellige clinic te plannen of een (gevorderde) privéles te boeken.

We streven ernaar je een optimale beleving te geven. Of je nu met je eigen MTB over het parcours van Schoorl wil knallen, op zoek bent naar een techniekclinic of gewoon een lekker rondje wilt rijden in de duinen. MTBSchoorl helpt je graag verder.

Een gids is misschien niet het eerste waar je aan dacht bij het huren van een mountainbike. Toch blijken steeds meer mensen het fijn te vinden om onder begeleiding van een van onze gidsen te rijden. Een stuk relaxter een stukje fietsen. Je niet druk maken over de verrassend steile afdalingen of de lengte van de klimmetjes.

De Schoorlse Duinen kent één van de mooiste paden voor mountainbikers. Een geliefde omgeving voor zowel beginners als gevorderde MTB-ers. Een veilige beleving van een MTB-rit vergt enkele basisvaardigheden.

Tarieven voor mountainbike begeleiding en clinics

Privéles / MTB-clinic

  • Een mountainbike clinic of privéles bij MTBSchoorl kost € 185,- bij 1 t/m 4 deelnemers.
  • Bij een groep vanaf 5 personen betaal je € 42,50 per persoon.
  • Bovenstaande tarieven zijn exclusief te huur van een mountainbike. Een mountainbike kan je voor de les/clinic huren voor € 20,- (ipv €28,- voor losse verhuur).

Kinderpartijtje

  • Kinderpartijtje: € 140,- (tot 8 kinderen) (inclusief MTB’s)
  • Per persoon extra boven de 8 kinderen: € 18,50

Reserveer een professionele gids (met MTB) voor een tocht in de Schoorlse Duinen


    Liever telefonisch contact? Bel James op 06 5384 2641.