MOUNTAINBIKE MET GIDS IN SCHOORL

Ga mee op Bikecamp deze zomervakantie!

Komende zomervakantie gaan we iets leuks doen! We organiseren weer twee keer in de zomervakantie een mountainbike zomerkamp; VIER dagen lang mountainbiken op diverse parcours in de buurt van Schoorl. De kampen zijn voor jeugd van 7 tot circa 16 jaar.

Vier dagen lang biken en sporten!

Wil je lekker de hele dag mountainbiken, beter leren fietsen, schansen bouwen en aan je fiets leren prutsen? Dan is dit het kamp voor jou… Er zijn geen overnachtingen; je komt om 10 uur en om 16 uur ga je weer naar huis. Tussendoor lunchen we samen. Je kan deelnemen met of zonder je eigen MTB (je kan een MTB huren als nodig).

MTBSchoorl Zomerschool 2019

Wat gaan we doen?

Naast veel mountainbiken op verschillende parcours, gaan we ook regelmatig op stap naar zee of een meer om te zwemmen, doen we spelletjes en is er tijd om te chillen.

Moet ik kunnen mountainbiken?

Iedereen kan fietsen dus dan komt het ook wel goed met mountainbiken echter kan het zijn dat er niveauverschillen zijn in de groep. Bij voldoende aanmeldingen kunnen er meerdere niveaugroepen gemaakt worden. Dit doen we door het inzetten van meerdere gediplomeerde instructeurs.

Waar gaan we mountainbiken?

We starten elke dag in principe vanaf ons eigen Bike Basiskamp in Schoorl. Vanaf ons basiskamp gaan we biken op het mtb-parcours van Schoorl, of Geestmerambacht en misschien gaan we ook nog een dagje naar het Park van Luna. Je komt om 10 uur in de ochtend en om 16 uur kan je weer richting huis.

Wanneer zijn de zomerkampen?

We organiseren de kampen twee keer deze zomer. Eentje in de vijfde week van de zomervakantie (regio Noord). En dan nog eentje in de laatste (zesde) week van de vakantie.

  • Week 1: Maandag 21 augustus t/m donderdag 24 augustus
  • Week 2: Maandag 28 augustus t/m donderdag 31 augustus

Wat kost zo’n kamp?

We rekenen voor de kampen € 290,- per persoon en dat is inclusief de begeleiding, alle spelletjes, een verzorgde lunch, versnapering en een leuk aandenken. Het enige dat je zelf hoeft te regelen is een mountainbike, wij doen de rest. Mocht je geen eigen fiets hebben dan kan je bij ons een mountainbike reserveren/huren (vanaf €10,- per dag).

Voorkom teleurstelling, geef je nu op!

We hebben tijdens deze zomerkampen ruimte voor een maximum van 24 deelnemers. Dit om de ritten op maat te kunnen aanbieden, maar heeft als risico dat de kampen snel vol zitten…

Schrijf je in voor een van onze mountainbike zomerkampen

    Liever telefonisch contact? Bel James op 06 5384 2641.